اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف

تشکر اسد از ایران در گفت‌و‌گوی تلفنی با آیت‌الله رئیسی

تشکر اسد از ایران در گفت‌و‌گوی تلفنی با آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور سوریه در گفت‌و‌گوی تلفنی با همتای ایرانی خود از دولت و مردم ایران برای ارسال کمک‌های بشردوستانه و همچنین کمک به دولت سوریه در عملیات‌های امداد و نجات تشکر و قدردانی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 07
کد خبر: ۱۷۲۱۶۶

دفتر ریاست جمهوری سوریه، عصر امروز (سه‌شنبه)، در بیانیه‌ای اعلام کرد که آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و «بشار اسد» همتای سوری او تلفنی گفت‌و‌گو کرده‌اند.

طبق این بیانیه، سید ابراهیم رئیسی در این تماس تلفنی ضمن تأکید بر ایستادگی جمهوری اسلامی ایران در کنار سوریه در پی مصیبت وارده به مردم این کشور، به مردم سوریه تسلیت گفته و برای مجروحان و مصدومان آروزی شفای عاجل کرده است.

در این بیانیه همچنین با اشاره به اینکه این تماس تلفنی ظهر امروز صورت گرفته، آمده است که رئیس‌جمهور ایران باتوجه به روابط راهبردی دوکشور و اصول بشردوستانه تأکید کرده است که ایران ضمن ابراز همبستگی با ملت سوریه، هر آنچه به کاهش پیامدهای این مصیبت کمکی بکند، انجام خواهد داد و همچنین از تلاش‌های پیوسته دولت سوریه حمایت خواهد نمود.

اما در مقابل، رئیس‌جمهور سوریه از دولت و مردم ایران برای ارسال کمک‌های بشردوستانه و همچنین کمک به دولت سوریه در عملیات‌های امداد و نجات تشکر و قدردانی کرد.

این بیانیه در حالی صادر شده است که «نواب نوری» سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در حلب، امروز (سه‌شنبه)، در گفت‌وگو با شبکه «المیادین» خبر داد که کمک‌های ایران بتدریج به سوریه ارسال خواهد شد.

نواب نوری در این باره اظهار داشت: «مستشاران نظامی ایران در سوریه از ساعات اولیه زلزله برای کمک دست به کار شدند. مرحله نخست کمک‌ها دارویی و شامل وسایل گرمایشی بود».

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در حلب همچنین اضافه کرد: «کمک‌های دیگری نیز وجود دارد که به ترتیب وارد [سوریه] خواهد شد. مستشاران نظامی ما و دولت سوریه سریعا فرودگاه بین‌المللی حلب را برای دریافت کمک‌ها آماده کردند».

هواپیمای حامل ۴۵ تُن کمک‌های دارویی، غذایی و بهداشتی بشردوستانه جمهوری اسلامی ایران برای زلزله‌زدگان سوریه، شب گذشته در فرودگاه بین‌المللی دمشق به‌ زمین نشست.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران نیز در گفت‌و‌گوی تلفنی با همتایان سوریه‌ای و ترکیه‌ای خود از آمادگی ایران برای کمک رسانی به مردم سوریه خبر داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار